Jeg har så langt tilbake jeg kan huske hatt behov for å uttrykke meg visuelt og å skape noe, og har alltid latt meg facineres av alt rundt meg. Og det er når jeg kan fordype meg i et prosjekt og forme det opp fra intet, at jeg trives aller best. Jeg liker veldig godt å jobbe med papp, papir, treverk, skum og mye annet, men bruker alltid de materialene jeg må for å få størst mulig realistisk gjengivelse av virkeligheten eller av slik en idè er tenkt ut når den en gang blir realisert.

Det er ikke mange konkrete utdannelser for dette faget, så jeg har Bachelor i interiørarkitektur fra Kunsthøyskolen i Oslo, og de fleste modellene jeg har stilt ut på denne nettsiden er derfor laget i skolens verksted og er fra oppgavene mine i løpet av skoletiden.

For tiden er jeg hjemme med min ett år gamle datter og stortrives med det, men er samtidig redd for å kjede meg! Jeg har derfor sett mitt snitt i å endelig få realisert en drøm jeg har hatt i mange år; å ha mitt eget modellverksted, og få muligheten til å hjelpe andre med å få realisert sine drømmer.